Milan stavio Girouda među vratare. Prodaje i njegov golmanski dres

Foto: EPA

TALIJANSKI prvoligaš Milan u prodaju će staviti vratarski dres s imenom Oliviera Girouda (37) otisnutim na poleđini, nakon što se napadač iskazao na golu u pobjedi 1:0 kod Genoe u subotu. Golman Milana Mike Maignan dobio je crveni karton kasno u sudačkoj nadoknadi, a Giroud je zauzeo njegovo mjesto te je sjajno obranio udarac Georgea Puscasa neposredno prije kraja.

Milan je također dodao Girouda na popis vratara prve momčadi na svojoj web stranici. "Olivier Giroud postao je dio povijesti Milana hrabrom obranom u posljednjim minutama utakmice Rossonera protiv Genoe", stoji u priopćenju Milana. "Klub je odlučio počastiti njegovu izvedbu u posljednjoj liniji obrane stavljajući ga na popis vratara. Dodatno, navijači sada mogu kupiti vratarski dres s natpisom 'Giroud 9'", dodaje talijanski klub.

Dres vratara u službenoj trgovini Milana u ponedjeljak je rasprodan. Giroud je od 2021. član Milana. Ove sezone postigao je četiri i asistirao za tri gola u devet nastupa, dok je ukupno na 36 golova i 14 asistencija u 94 utakmice u dresu milanskog sastava.