Milinović: Krečak, sramoto jedna. Isti si lopov kao stric ili otac, što ti je već

Foto: Screenshot

ORIJENT je danas u utakmici Druge HNL izgubio 2:1 u Zmijavcima od Croatije, a trener momčadi s Krimeje Damir Milinović je isključen u 84. minuti.

Bivši igrač Rijeke iz generacije 1999., koja je u posljednjem kolu nakon kontroverzne utakmice protiv Osijeka ostala bez titule, izgubio je živce na kraju utakmice u Zmijavcima. Milinović je poludio kad je u 82. minuti sudac Tino Krečak isključio igrača Orijenta.

Nakon uvreda koje je dobio na svoj račun Krečak je u 84. minuti dotrčao do klupe gostiju i pokazao crveni karton Milinoviću, koji je mirno napustio teren.

U zapisniku stoji što je Milinović rekao sucu:

''Krečak, sramoto jedna! Isti si lopov kao stric ili otac, što ti je već.''

Tino Krečak je nećak Zorana Krečka, pomoćnog suca koji je u povijest riječkog i hrvatskog nogometa ušao po zaleđu zbog kojega je Rijeka 1999. godine ostala bez titule prvaka.

Podsjetimo, Rijeka je u posljednjem kolu na Kantridi trebala pobjedu protiv Osijeka. U posljednjim trenucima utakmice Admir Hasančić je zabio gol vrijedan titule prvaka, ali je pomoćni sudac Zoran Krečak digao zastavicu i signalizirao zaleđe, kojeg nije bilo.

Glavni sudac Alojzije Šupraha je poništio gol, a Croatia, sadašnji Dinamo, tako je postala prvak. Milinović je bio stožerni član te momčadi Rijeke. 

Tino Krečak isključio je dvojicu igrača Orijenta 1919, a evo objašnjenja u zapisniku:

br. 24 Kokorović Ed Kevin (117504) zbog dva žuta kartona (prvi u 40. min (Narušavanje imidža igre - povlačenje za dres suparničkog igrača.) i drugi u 64. min (Povlačenje suparničkog igrača u obećavajućoj situaciji.)

br. 15 Smolčić Ivan (162030) zbog dva žuta kartona (prvi u 56. min (Prigovor glavnom sucu.) i drugi u 82. min (Prekršaj u obećavajućoj situaciji.)

Croatia Zmijavci s dvojicom igrača više zabila je pobjedonosni pogodak (2:1) u 92. minuti. 

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.