SPORTAŠI POMAŽU U POTRESU

Miočić pomaže Petrinji. Fanovi mu poručili: Imaš poštovanja za svoju zemlju

Foto: Screenshot Instagram

UFC-ov prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić ponovno pomaže Petrinji. Ovoga puta je udružio snage s američkom kompanijom EZPOLE Flagpoles koja je novi Miočićev poslovni partner.

Svi klijenti spomenute kompanije će na narudžbu njenih proizvoda uz promo kod ''Stipe216'' dobiti 26 posto popusta. Od prodaje proizvoda na koje se generira popust, čak 25 posto iznosa će biti donirano hrvatskom Crvenom križu.

Hrvatskoj je potrebna sva pomoć koju može dobiti

"Prije nekoliko je tjedana Hrvatsku pogodio snažan potres, bio je poprilično razoran i potrebna joj je sva pomoć koju može dobiti", rekao je Miočić u Instagram videu, a u njegovu opisu je dodao:

"Svaka pomoć je dobrodošla! Hvala vam."

Njegovi fanovi na Instagramu su ostali oduševljeni Miočićevom gestom, a jedan od komentara je glasio:

"Zaista je prekrasno vidjeti koliko poštovanja imaš za svoju zemlju. Unatoč tome što čitav život živiš u SAD-u, i dalje svakih nekoliko tjedana pokazuješ hrvatsku zastavu. To je sjajno."

Miočić će UFC titulu braniti 27. ožujka

Podsjetimo, ovo je drugi put da se Miočić oglasio nakon potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji. Prvi je put nekoliko sati nakon potresa 29. prosinca podijelio račun hrvatskog Crvenog križa na koji su mogla biti donirana sredstva za pomoć unesrećnima. 

Miočić će u UFC oktogon ponovno ući 27. ožujka kada će braniti svoju titulu protiv Francisa Ngannoua.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.