Miočiću ponudili da se s Jonesom bori za titulu: Ne znam zašto me nisu izabrali

Foto: Profimedia

STIPE MIOČIĆ je potvrdio da će se opet boriti u UFC-u. Podsjetimo, Jon Jones i Cyril Gane 4. ožujka u Las Vegasu na UFC eventu 285 borit će se za naslov prvaka teške kategorije. Kategorija je ostala bez prvaka nakon što je Francis Ngannou izašao iz UFC-a, a mnogi su u borbi za titulu vidjeli upravo Miočića. Drugi su se, pak, bojali da će Miočić otići u mirovinu.

Miočić je za MMA Hour rekao kako će se opet boriti u UFC-u te otkrio kako je bio u pregovorima da se bori protiv Jonesa za upražnjenu titulu teškaškog prvaka. "Pregovarali smo, ne znam što se dogodilo, htjeli su Ciryla. Bio sam spreman, ali nisam ja taj koji dogovora mečeve, stoga ne znam zašto me nisu izabrali", rekao je Miočić.

Iako se govorilo kako će Miočić otići u mirovinu, objavom na Twitteru demantirao je glasine. "4. ožujka, sviđa mi se. Mene čeka pobjednik u srpnju", napisao je Miočić, koji se nije borio od ožujka prošle godine, kada ga je nokautirao Ngannou.

Jones je pohvalio Miočića rekavši: "Borba koja bi mi najviše značila bila bi između mene i Stipe Miočića. To je borba koja bi mi uistinu predstavljala najviše budući da je Stipe najveći teškaš svih vremena."