DINAMO

Krznar se vratio na posao u Dinamu. Poveo drugu momčad na pripreme

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

DRUGA momčad Dinama započela je danas u Zagrebu pripreme za nastavak sezone, u koju će je povesti donedavni trener prve momčadi Damir Krznar.

On je podnio ostavku 1. prosinca prošle godine nakon ispadanja iz Hrvatskog kupa od Rijeke, ali nakon samo mjesec dana vratio se u klub, na mjesto trenera Dinama II, koji se još ove sezone natječe u Drugoj ligi, prije nego što se sljedeće preseli u jedinstveni treći rang natjecanja.

Krznar je u Dinamu ranije imao ulogu voditelja akademije i pomoćnog trenera prve momčadi. U njegovom stožeru u Dinamu II su pomoćnici Tomislav Mikulić i Mihael Mikić, trener vratara Marko Šarlija, kondicijski trener Domagoj Perić, analitičar Vedran Attias i team manager Luka Mrdeža, objavio je maksimirski klub.

Iz Zagreba u Poreč pa u Španjolsku

Dinamo II će se u Zagrebu pripremati do 11. siječnja, a onda će u zimski kamp u Poreču. Krajem siječnja otputovat će u Španjolsku na prijateljski turnir Al Abtal International Cup, na kojem će odigrati dvije utakmice - protiv Real Sociedada i momčadi Saudi Future Falcons Green.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.