Mladost zna pobjednički recept za trijumf u Kotoru: Žapci svim snagama na Milu Smodlaku

VATERPOLISTI Mladosti danas u Kotoru s početkom u 18 sati u utakmici šestog kola Jadranske lige gostuju kod momčadi Cattaro Maximus, koja je u četiri dosadašnje utakmice ostvarila polovičan učinak - dvije pobjede i dva poraza.

S druge strane igrači trenera Emila Nikolića furiozno su startali i s pet pobjeda u isto toliko susreta trenutno su na drugom mjestu, s pet golova slabijom gol-razlikom od Jadrana iz Herceg Novog.

Žapci su u posljednjoj utakmici demonstrirali svu svoju moć - splitski Pošk je na Savi stradao s 15:4, a čak deset zgoditaka Mladostaši su postigli dok su snage u bazenu bile izjednačene. Realizacija igrača više bila je vrlo dobra (5/9).

U utakmici protiv Splićana s tri pogotka je prednjačio Ivan Milaković, povratnik iz Italije na poziciji beka od kojeg se večeras očekuje veliki doprinos na putu ka šestom uzastopnom startnom trijumfu. Razlog je jasan - trebat će zaustaviti jednog od najboljih svjetskih centara Milu Smodlaku, dugogodišnjeg igrača Juga koji je ovog ljeta iz Dubrovnika preselio nešto južnije. Svjestan je toga i Emil Nikolić koji je dvoboj s Cattarom najavio za službene stranice Mladosti:

"Iako nas očekuje teško gostovanje, idemo kao i u svakoj utakmici na pobjedu. Male probleme nam predstavlja ozljeda Buljubašića za kojeg se nadamo da će se ipak oporaviti do utakmice, njegova će nam pomoć biti itekako važna u realizaciji naše ideje da zaustavimo Smodlaku koji je najbolji igrač crnogorske momčadi", rekao je Nikolić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.