ROMEO BECKHAM

Mnogi su ismijali debi Beckhamova sina, a evo što kaže njegov trener

Foto: Martin Rickett/Guliver

ROMEO BECKHAM, sin proslavljenog bivšeg engleskog reprezentativca Davida Beckhama, debitirao je ovoga tjedna za momčad Fort Lauderdale, klub koji nastupa u trećem po jačini nogometnom razredu u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Fort Lauderdale je osnovan prošle godine i u njemu igraju rezervni igrači Inter Miamija, čiji je vlasnik David Beckham.

Dobio je tako i Romeo priliku za premijerni nastup, a nakon njega su uslijedili i izvještaji s utakmice. Američki mediji pisali su da je odigrao vrlo dobar susret, a onda je Sky Sports objavio video njegovog debija. Kad se rade takvi videozapisi, obično se radi o kompilaciji najboljih poteza nekog igrača, a za vjerovati je bilo kako je to i ovaj put slučaj. I tu je došlo do potpunog cirkusa u komentarima ispod objave.

Osim što video traje samo 28 sekundi, a igrao je 79 minuta, on ne prikazuje neke sjajne poteze kojima bi mladi Beckham oduševio gledatelje. Na snimci se vidi trenutak prije početka utakmice, prikazana su dva prosječna centaršuta koja je Beckham ubacio u ruke protivničkog vratara i trenutak kad je napustio igru.

Ne baš impresivan debi ismijan je u komentarima.

Budući da je priča o Romeu Beckhamu zanimljiva medijima, saznalo se sad i što je njegov otac poručio nekadašnjem suigraču i treneru Fort Lauderdalea Philu Nevilleu.

"Prvo što mi je bio rekao jest da prema njemu moram biti žešći nego prema drugima. On mora više raditi da bi ušao u momčad jer će se postavljati pitanja, a pred njim su i očekivanja", otkrio je Neville Beckhamove riječi i dodao:

"Mislim da je bio zaista dobar. Trebao je igrati samo 45 minuta, a igrao je gotovo 80 jer je mlad i gladan. Svjestan je što se od njega očekuje i tereta koji nosi, no ima noge čvrsto na zemlji i zna da se mora još puno razvijati. Ima sve potrebne atribute da bi bio u dobroj prilici da uspije kao profesionalac."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.