Luka Modrić

Modrić ostavio Schmeichela u nevjerici: Nemoguće...

Screenshot: Youtube

LUKA MODRIĆ je heroj čudesnog povratka i prolaska Reala u četvrtfinalu Lige prvaka. Nakon što je u prvoj utakmici pobijedio kod Chelseaja 3:1, u uzvratu na svom terenu Real je gubio 0:3 deset minuta prije kraja i tim rezultatom ispadao. Modrić je tada sjajnim dodavanjem vanjskom pronašao Rodryga koji je pogodio za produžetke. U dodatnih 30 minuta je još zabio Karim Benzema pa je Real izborio plasman među četiri najbolje momčadi Europe.

Milijuni nogometnih zaljubljenika oduševljeni su Modrićevim potezom, a među njima je i legendarni golman Peter Schmeichel. "To Modrićevo dodavanje trebalo bi biti fizički nemoguće... Nemoguće je što je napravio. Brzina lopte, udaljenost, onda visina... Kako je moguće to napraviti? Vau!" komentirao je Schmeichel.

Ferdinand: Ovo je ilegalno! Henry: Luka, molim te, prestani!

Rio Ferdinand, legendarni branič Leedsa, Manchester Uniteda i Engleske, koji je stručni komentator BT Sporta, ostao je zapanjen Modrićevim potezom: "To dodavanje Luke Modrića razlog je zašto sam izgubio glas! To što on radi... ma, to je ilegalno! Vrištao sam Luka, Muka, kako god da mu je ime. Fenomenalno!".

Thierry Henry, slavni golgeter Arsenala, Barcelone i Francuske, sada je komentator CBS-a i ovako je u studiju govorio o potezu utakmice: "Svaka čast Benzemi i Rodrygu, moramo pričati o njihovim lijepim golovima, ali Luka Modrić... Molim te, prestani!" Henry se nije mogao načuditi Realovoj vremešnoj (36) desetki: "Taj tip ima 50 godina! Zašto i dalje može izvoditi ovakve poteze? To je čudesno." 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.