Modrić: Ramos? Da, ovo je njegov dres, on je moj brat i legenda

Foto: Twitter

U DERBIJU 26. kola španjolskog nogometnog prvenstva Real Madrid je pobijedio Sevillu s 1:0 golom kapetana hrvatske reprezentacije Luke Modrića u 81. minuti. Modrić je ušao u igru u 75. minuti umjesto Nacha Fernandeza, a šest minuta kasnije je sjajnim udarcem sa 20 metara donio pobjedu Kraljevskom klubu.

Nakon utakmice Modrić se srdačno pozdravio i izgrlio sa Sergijom Ramosom. Ramos je od 2005. do 2021. odigrao 671 utakmicu za Real, bio njegov kapetan i s njime osvojio 22 trofeja. 40. Ramos je od 2021. do 2023. igrao u PSG-u, a potom se vratio u Sevillu, klub u kojem je započeo fantastičnu karijeru. Ugovor mu vrijedi do kraja sezone, a dosad je upisao 24 nastupa, pet golova i jednu asistenciju.

VIDEO: Arena Sport

"Sergio Ramos? Da, ovo je njegov dres. On je moj brat. Ljudi nas uvijek ocjenjuju po godinama, ali njegova je razina igre je jednostavno izvanredna. Presretan sam što sam ga vidio. Jučer sam razgovarao s njim, bio je vrlo emotivan. On je legenda", pričao je Modrić o svom velikom prijatelju i bivšem suigraču. 

Pročitajte više