Modrića će u Madridu zamijeniti Srbin? Real odredio glavne želje za ljeto

Foto: Profimedia

PRED Real Madridom je rekonstrukcija vezne linije idućeg ljeta. Nakon što je Casemiro ove godine otišao u Manchester United, očekuje se da klub napuste i preostali članovi legendarnog trokuta koji je godinama vladao Europom - Luke Modrića i Tonija Kroosa. Iako još nema konkretnih upita, Calciomercato javlja da su Madriđani već odredili igrače kojima ih žele nadomjestiti.

Prema talijanskoj stranici specijaliziranoj za transfere, Carlo Ancelotti prinove će tražiti u rodnoj zemlji, odnosno u Serie A. Jedna od želja je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, koji odlično igra u Laziju, a procjenjuje se da će za transfer trebati izdvojiti 80 milijuna eura. Uz njega, na meti Reala je i Interov veznjak Nicolo Barella.

U Kataru fokus na napadače

Istovremeno, Relevo piše da će se Real na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Kataru fokusirati na napadača koji bi u nastavku sezone mijenjao često ozlijeđenog Karima Benzemu. 

Ancelotti je prethodno govorio da nema namjeru dovoditi nove igrače u siječanjskom prijelaznom roku, ali ako se na SP-u istakne netko od manje poznatih napadača kome neće smetati uloga pričuve, to se može promijeniti. Posebno ako naposljetku ipak pusti Edena Hazarda da ode već na zimu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.