Modrića pitali oprašta li se od reprezentacije. Evo kako je odgovorio

Foto: Profimedia

HRVATSKA reprezentacija remizirala je s Italijom 1:1 u zadnjem kolu skupine B Europskog prvenstva. Tako završava na trećem mjestu u grupi s dva osvojena boda i samo u teoriji ima nadu za prolazak u osminu finala. Vodila je Hrvatska od 55. minute golom Luke Modrića, no u osmoj minuti sudačke nadoknade, odnosno u zadnjem napadu na utakmici, Mattia Zaccagni šokirao je momčad Zlatka Dalića i zabio za prolazak Italije. Utakmicu je pred kamerama HRT-a komentirao uplakani Luka Modrić.

"Ne znam što da vam kažem. Nogomet je nekad okrutan i to se danas pokazalo. Što je, tu je. Ne znam gdje je sudac našao osam minuta da produlji. Ako trebaš pasti, treba pasti ovako. Nije neka utjeha. Nismo sumnjali u navijače, znali smo da su iza nas. Uvijek su tu, hvala im. Žao nam je što nije bila pobjeda da odemo u drugi krug, ali što je tu je", rekao je razočarani Luka Modrić nakon susreta, a na pitanje nada li se prolazu jer Hrvatska i dalje ima teoretske šanse rekao je sljedeće:

"Nije vrijeme za te priče''

"Teško, nama se nikad ništa nije poklopilo. Trebalo je jučer s tim bodom Škotske i Mađarske pa ste vidjeli, opet pada gol u 99. minuti, prošlu utakmicu u 95., danas u 98., nekad nije suđeno, treći put ponavljam, nogomet je okrutan. To se najbolje pokazalo na nama danas.''

Sve zanima je li ovaj nastup zadnji u dresu Hrvatske za Luku Modrića. 

"Vidjet ćemo, nije sad vrijeme za te priče", rekao je Modrić.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.