Modrićevo štipanje Casemirovih obraza oduševilo navijače Reala

Screenshot: Twitter

LUKA MODRIĆ posebno se radovao prijateljskoj utakmici s Manchester Unitedom u Houstonu, u kojoj je Real pobijedio 2:0 jer je to značilo da će se vidjeti s velikim prijateljom i bivšim suigračem.

Modrić, Toni Kroos i Casemiro su od 2014, do 2022. vodili Real do tri španjolska i četiri europska naslova te ostali zapamćeni i hvaljeni kao možda najbolji trojac veznjaka u povijesti. Jedina dvojba je između njih te Barcinog trija Xavi, Iniesta i Busquets. MCK ili CMK, kako su ih zvali, razbijen je prošlog ljeta. Real je prihvatio ponudu Manchester Uniteda od 70 milijuna eura za Casemira. Objašnjenje je bilo da se ne može odbiti toliki novac za 30-godišnjaka.

Modrić i Kroos su tako ostali bez Casemira, a Real u prvoj sezoni bez Brazilca i bez oba glavna naslova koja je s njim osvajao. Sada su se opet sreli u Americi, a scene njihovog nasmijanog druženja i zagrljaja nakon utakmice postale su viralne. Isto se dogodilo sa snimkom nastalom prije utakmice. Na njoj se vidi kako Modrić u tunelu sav raznježen štipa Casemira za obraze.