Moldavija u Koprivnici za 100 kuna, Engleska i Turska na Etihadu već od 200

Foto: Getty Images / Guliver Image

HRVATSKI nogometni savez pustio je u prodaju ulaznice za utakmicu s Moldavijom u petak u Koprivnici po cijeni 120 i 100 kuna. Čini se kako su Šuker i društvo započeli homogenizaciju hrvatskih navijača i reprezentacije uoči Eura podizanjem cijena ulaznica. Na prijateljskoj utakmici protiv Izraela ulaznice su se prodavale po cijeni od 30 do 80 kuna, a sad će biti znatno skuplje.

Englezi će za dva dana igrati svoju prvu pripremnu utakmicu za Euro protiv Turske u Manchesteru, iako su cijene ulaznica za nogometne utakmice na Otoku poslovično najskuplje, njihov savez odlučio je izaći svojim navijačima u susret, te će najjeftinije ulaznice za Etihad biti moguće kupiti već od 200 kuna. Koprivnički stadion i peterostruko neatraktivnija utakmica HNS-u, eto, vrijede tek dvostruko manje.

Ulaznice za utakmicu Hrvatske i Moldavije mogu kupiti isključivo hrvatski državljani, bez obzira na adresu prebivališta, no najprije moraju dostaviti osobne podatke, ime i prezime, OIB i adresu na HNS-ovom portalu za kupnju ulaznica. Svaki navijač može kupiti najviše šest ulaznica, a izuzev vlastitih podataka, mora dostaviti i osobne informacije o svakom čovjeku za kojeg kupuje ulaznicu.
Ukoliko se ulaznice ne rasprodaju preko interneta, ostatak će biti moguće kupiti na blagajni Gradskog stadiona u Koprivnici od 23. svibnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.