Mourinho nudi milijune za sjajnog Hrvata, Talijani ne žele ni čuti: "Nikamo on ne ide"

Foto: EPA

LUCIANO SPALETTI, trener talijanskog velikana Intera, vjeruje da će hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i Argentinac Mauro Icardi ostati u Milanu.

Čelnici Real Madrida, nakon što su prodali Ronalda, sada silno žele dovesti sjajnog Argentinca u svoje redove, a za Ivana Perišića navodno je opet zagrizao Jose Mourinho, koji ga nakon prošlogodišnjeg neuspješnog dovođenja ponovno želi vidjeti u Manchester Unitedu.

Mourinho je zbog Perišića dolazio u Zagreb, no hrvatski napadač ipak je ostao u redovima talijanskog velikana. Portugalski stručnjak gledao je Perišića na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i opet se zaljubio u igru hrvatskog reprezentativca.

"Obojica su veliki profesionalci koji su pomogli klubu da se ponovno vrati na stare staze slave. Razgovarao sam s Ivanom i rekao mi je da je umoran. Trenutačno se nalazi na odmoru, a kasnije će nam se priključiti na pripremama. Nije mi dao nikakav znak da namjerava napustiti klub. Ista je situacija i s Maurom. Jednostavno moraju ostati", rekao je Spaletti za Rai.

Inter ima dosta problema oko igračkog kadra, definitivno moraju dovesti desnog beka nakon odlaska Cancela, a spominje se dolazak hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka, kojeg Spaletti jako poštuje.

"Čovjek koji dogovara transfere je Piero Ausilio. On se vraća iz Kine za nekoliko dana i još ne znam kakva je situacija, ali Šime je svakako jak igrač", izjavio je trener Intera.


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.