Mučna ispovijed djevojke koja je Alvesa optužila za silovanje. Otkrila je sve detalje

Foto: EPA

DANI ALVES je više od četiri mjeseca u zatvoru zbog optužbe za silovanje. Podsjetimo, nogometaš je u prosincu otputovao u Barcelonu nakon što je s Brazilom ispao od Hrvatske u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru. Nakon što ga je jedna djevojka optužila da ju je silovao u toaletu diskoteke, uhitila ga je policija 20. siječnja. Sutkinja je odbila zahtjev njegovog odvjetnika o puštanju na uvjetnu slobodu.

Djevojka koja tvrdi da ju je Alves silovao sada je svoju priču ispričala za emisiju En Boca de Todos. To je učinila kroz anonimnu ispovijest koja je na ekranu prikazana u obliku teksta koji je pročitala spikerica televizije kako bi se zaštitio identitet djevojke.

"Prišao mi je i pitao me znam li tko je on. Rekla sam mu da nemam pojma, a on je odgovorio da je njegovo ime Dani. Dodao je i da se bavi kuglanjem u Hospitalitetu. Nakon toga mi je uzeo ruku i stavio ju na svoj penis. Rekao mi je da idem s njim, a ja sam mu rekla da ne želim. Prepala sam se da će mi nešto staviti u piće ili da će nešto napraviti mojoj prijateljici", rekla je. 

Otkrila je i najmučnije detalje

Na kraju je ipak otišla s njim, ali tvrdi da nije znala kamo idu. Samo se odjednom našla u WC-u. "Bilo je skučeno, samo školjka i umivaonik. Nisam razumjela što se događa, a kad sam se okrenula oko sebe, on je već zatvorio vrata", rekla je pa dodala:

"Podignuo mi je haljinu i natjerao me da mu sjednem na penis. Rekla sam da ne želim i da moram ići, ali on me onda uhvatio za bokove, spustio na koljena ispred sebe, bila sam šokirana. Znala sam da će mi nanijeti bol, a to je i napravio. Svršio je u mene."