BARCELONA

Mundo Deportivo: Barcelona idući tjedan dobiva novog trenera

Foto: EPA

NOVI problemi pojavili su se u Barceloni. Katalonski klub izgubio je španjolsko prvenstvo od najvećeg rivala Reala i trener Quique Setien već neko vrijeme pleše na rubu otkaza.

Messi je javno progovorio. To je znak za uzbunu

Čim je Lionel Messi javno kritizirao igru momčadi, odmah je postalo jasno da nešto stvarno ne štima.

"Već sam rekao da, ako budemo ovako igrali, to neće biti dovoljno za osvajanje Lige prvaka, a na kraju nije bilo dovoljno ni za prvenstvo. Morat ćemo promijeniti puno toga ako želimo nešto učiniti, biti samokritični. Izgubili smo naslov zbog svojih pogrešaka, a ne zbog Realovih uspjeha, kako mnogi kažu. Ako nastavimo ovako, nećemo proći ni Napoli", rekao je argentinski genijalac.

Svlačionica želi nizozemsku legendu

A kako danas javlja Mundo Deportivo, katalonski list koji intenzivno prati Barcu, igrači žele novog trenera. Već su pikirali jednog.

Patrick Kluivert legenda je Barcelone u kojoj je proveo najbolje dane igračke karijere. Nizozemac je diplomirani trener i zna kako funkcioniraju stvari na Camp Nouu.

Trenutačno je direktor Barcine akademije, a prije toga je radio kao sportski direktor u PSG-u te kao trener rezervne momčadi Twentea. Imao je i izborničku epizodu u Curacau, otočnoj državi u Karipskom moru.

U dresu katalonskog diva proveo je šest godina i zabio 122 gola u 257 utakmica. U tom razdoblju Barca je osvojila samo jedan trofej, prvenstvo 1999. godine. Kluivert je dugo bio najbolji strijelac u povijesti nizozemske reprezentacije s 40 pogodaka u 79 nastupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.