Nacho otkrio o čemu je razgovarao s Modrićem na madridskom spomeniku: Sad mogu reći

Foto: Profimedia

NACHO FERNANDEZ (34) napustio je Real Madrid i karijeru će nastaviti u saudijskom Al Qadsiahu. Španjolski branič cijelu karijeru igrao je za Real i s njim osvojio 26 trofeja. Posljednja dva bila su iz La Lige i Lige prvaka, do kojih je madridski klub došao prošle sezone.

Realovci su pobjedu nad Borussijom Dortmund i europsku titulu proslavili 3. lipnja na madridskim ulicama. U jednom trenutku proslave Nacho i Luka Modrić (38), kapetan i dokapetan, popeli su se na pozornicu postavljenu uz spomenik posvećen božici Kibeli, koju su ogrnuli Realovom zastavom, a zatim su se zagrlili.

Nacho je u intervjuu za radijsku postaju Cope upitan o čemu je tada, kada je već znao da će otići iz Reala, ali nije imao potpisan ugovor, razgovarao s Modrićem. "Sada vam mogu reći. Bilo je jako emotivno. Luka je rekao da bi volio da ostanem. Odgovorio sam mu da sam bio jako sretan i da je sada red na njemu. Nismo plakali kada smo bili tamo gore, ali jesam više puta kasnije", priznao je Nacho.

Modrić postaje kapetan Reala?

Modrić bi Nachovim odlaskom trebao postati kapetan Reala s obzirom na to da će gotovo sigurno produljiti ugovor na još jednu sezonu, no očekuje se da će ponovno priliku uglavnom čekati s klupe. Također, Modrić bi samo s još jednim trofejom postao najtrofejniji igrač u povijesti Reala jer je trenutačno izjednačen s Nachom, koji je otišao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.