Najbahatiji tenisač svijeta: Ne volite me, ali možete samo sanjati moje kuće i automobile

Foto: Guliver Image/Getty Images

NAJAVLJIVALI su ga kao budući svjetski broj 1, a on s 24 godine nije otišao dalje od 17. mjesta na ATP ljestvici. U posljednje vrijeme tenis se Bernardu Tomiću i ne igra, pa više nije ni među 60 najboljih...
 
Prije šest godina je stigao do četvrtfinala Wimbledona, a ove godine je na najvećem turniru na svijetu ispao u prvom kolu. Izgubio je od Mische Zvereva s 4:6, 3:6, 4:6, a onda šokirao javnost izjavama.
 
"Da budem potpuno iskren, bilo mi je dosadno na terenu. Ne znam zašto, ali tenis me više uopće ne motivira. Držim li trofej u rukama i igram dobro ili ispadnem u prvom ili četvrtom kolu Grand Slama, potpuno mi je svejedno. Ovo mi je već osmi ili deveti Wimbledon, ne znam. Imam 24 godine i teško nalazim motivaciju", rekao je Tomić, ali i odbacio mogućnost da će uskoro u mirovinu.
 

 
Australac hrvatskih korijena nekoliko je puta kažnjavan zbog prebrze vožnje i drugih prekršaja, a dvaput je izbačen iz Davis Cup reprezentacije. Na naslovnicama je bio i njegov otac koji se fizički obračunavao s Bernardovim trenerima...
 
Tomić, koji je često na udaru kritika, ne propušta priliku bocnuti one koji ga kritiziraju...
 
"Znam da nakon teniske karijere ništa neću morati raditi", uporno im ponavlja, naglašavajući koliko je zaradio od tenisa do 25. godine. A zaradio je više od pet milijuna dolara samo od nagrada s turnira.
 
"Vjerojatno me ne volite, ali možete samo sanjati ono što sam ja uspio ostvariti s 24 godine. Idite, sanjajte o automobilima i kućama koje biste željeli kupiti dok ih ja trenutno kupujem", bahati je odgovor Tomića koji je zbog nesportskog ponašanja na Wimbledonu kažnjen s 15 tisuća eura.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.