Najbolji svih vremena s cigaretom čekao bus. Par sati poslije zaradio 290 tisuća eura

Foto: Tik-tok

LEGENDARNI Ronnie O'Sullivan, najbolji igrač snookera u povijesti, postao je najstariji osvajač Prvenstva Ujedinjenog Kraljevstva u povijesti.

U finalnom susretu za vikend, O'Sullivan, koji je danas proslavio 48. rođendan, svladao je Kineza Ding Junhuija s 10:7. Za O'Sullivana je to bila osma titula na prvenstvu Ujedinjenog Kraljevstva, što je rekordni doseg u povijesti, a ujedno je osvojio ukupno 40. titulu u sjajnoj karijeri.

Osim što je postao najstariji osvajač ovog turnira, O'Sullivan je od ranije i najmlađi pobjednik prvenstva Ujedinjenog Kraljevstva. Sa samo 18 godina, daleke 1993. godine, u finalu je svladao Stephena Hendryja.

Nekoliko sati prije finalnog meča, O'Sullivan je s cigaretom čekao autobus kad ga je ugledao i prepoznao jedan navijač. Oduševljeni fan prepoznao je najvećeg svih vremena i objavio video koji je u trenutku postao hit.

@kingkongkhokar

 

♬ original sound - KKk

"Pogledajte s kim stojim ovdje! Moj Ronnie O'Sullivan, zvijezda. Blagoslovljeni dječak, legendarni prvak u snookeru. Stojim ovdje pored njega. O moj Bože, ne mogu vjerovati da sam te sreo ovdje, znaš. Tražio sam te. Sretno", govorio je uzbuđeni navijač na objavljenoj TikTok snimci. Samo par sati kasnije O'Sullivan je pobijedio Ding Junhuija i zaradio 291 tisuću eura, a engleski mediji pišu kako je težak preko 35 milijuna eura. Ipak, O'Sullivan se uglavnom služi gradskim prijevozom, zbog čega su ga mediji na Otoku opisali kao čovjeka iz naroda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.