Stipe Miočić

Najpoznatiji MMA novinar prozvao Stipu Miočića: Prestani izbjegavati ovog tipa

Foto: Profimedia

AUSTRALSKI MMA borac Tai Tuivasa rekao je u razgovoru s najpoznatijim MMA novinarom Arielom Helwanijem da se želi boriti protiv Stipe Miočića. Tuivasa je u svojoj posljednjoj borbi pobijedio nokautom protiv Derricka Lewisa, a o njegovoj borbi protiv Stipe Miočića dosta se razglaba na društvenim mrežama.

Ništa još nije službeno ni potvrđeno, Miočić se po tom pitanju nije oglasio, ali je Tuivasa na gostovanju kod Helwanija izjavio da je Miočić rekao da se želi boriti 2. srpnja. Helwani je onda preuzeo ulogu svojevrsnog promotora te je prozvao Stipu Miočića, ne bi li ovaj pristao na borbu.

"Bolju borbu nećeš dobiti"

"Slušaj, Stipe, jednom sam rekao i reći ću opet. Prestani izbjegavati ovog tipa. 2. srpnja, to je najveća dostupna borba za tebe. Ako čekaš Jona Jonesa da se vrati, čekat ćeš još tri ili četiri godine, a svi znamo da nemaš toliko vremena. Ovo je borba, pobjednik dobiva priliku za napasti titulu. Zapadni Sydney protiv zapadnog Clevelanda", rekao je, između ostalog, Helwani.

Tuivasin nokaut protiv Lewisa bila je peta pobjeda nokautom u nizu za borca kojeg zovu Bam Bam. Stipe Miočić se nije borio u oktogonu otkad je izgubio od Francisa Ngannoua, koji je postao novi UFC-ov prvak u teškoj kategoriji. Ta je borba bila 27. ožujka prošle godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.