"Najstrašniji čovjek na svijetu" više ne jede meso. Pogledajte kako sad izgleda

Foto: Profimedia

ALISTAIR OVEREEM (43) je nizozemski kikboksač i bivši MMA borac koji slovi za jednog od najboljih i najopasnijih udarača u povijesti borilačkih sportova. Najveći dio karijere borio se u teškoj diviziji gdje je impozantnom figurom strašio suparnike i osvajao fanove te bio prozvan "najopasnijim čovjekom na svijetu". Nedavno se vratio u kikboks gdje je pobijedio velikog Badra Harija, ali mu je pobjeda odmah poništena zbog toga što je bio pozitivan na doping.

Prošlog mjeseca objavljene su fotografije koje su jako zabrinule njegove fanove jer je Overeem jako smršavio, preko 20 kilograma u odnosu na posljednji meč. No, u razgovoru za nizozemske medije pojasnio je kako razloga za brigu nema. "Promijenio sam puno toga zbog zdravlja. Postao sam vegetarijanac, nemam želju za mesom. Ono nije dobro za ljude iako je ukusno", poručio je za Bloody Elbow.

"Uskoro ću se prestati boriti i ova odluka ide u tom smjeru. Jako dugo sam tu, preko 25 godina i to uskoro više neće biti moj svijet. Sad idem raditi druge stvari i promovirati zdravlje", zaključio je nizozemski borac.