Najveći pehist HNL-a nije igrao devet mjeseci i sad je ozlijedio - testise

Igor Kralj/PIXSELL

EJUPI je na treningu dobio neugodan udarac u testise te nakon obavljenog specijalističkog liječničkog pregleda, mora pauzirati desetak dana s treningom, izvijestio je NK Osijek o novim problemima svog napadača.

Pehist Muzafer Ejupi, makedonski napadač, nije prošao ljetne pripreme i nije zaigrao ni minutu ove sezone nakon što mu je otkriven poremećaj bubrežne funkcije. Posljednju utakmicu odigrao je 13. travnja 2018.

Te loše vijesti Makedonac je saznao nakon što je proljetos bio podvrgnut liječničkom pregledu kad mu je alergološkim testiranjem utvrđen niz tvari na koje je alergičan.

Dobio je odgovarajuću terapiju, no onda su se pojavili i već spomenuti bubrežni problemi nakon čega je Muzafer morao dobiti novu terapiju. Sve to odvojilo ga je od terena pa ne može trenirati s ostatkom momčadi jer mora mirovati.

Ejupi je u sezoni 2016./2017. imao 14 golova u HNL-u, a zatim je odlično krenuo i u prošloj sezoni te zabijao važne golove u Europi. Nažalost, bolest ga je usporila i prestao je zabijati, a kasnije i igrati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.