Najveći promašaj u povijesti NBA lige vodio navijanje Delija u Londonu

Screenshot (Youtube)

NAJVEĆI promašaj u povijesti lige, opis je koji će Darka Miličića pratiti sve dok netko ne napravi veću grešku od one Detroita 2003. godine. 
 
Tada je srpski košarkaš na NBA draftu izabran odmah iza LeBrona Jamesa, jednog od najvećih u povijesti, a ispred velikana kao što su Carmelo Anthony, Chris Bosh ili Dwyane Wade. U najjačoj ligi svijeta Miličić, zbog kojeg su se mijenjala pravila drafta, nije se snašao.
 
"Mislio sam da sam s 18 godina bogomdan. Svađao sam se, dolazio pijan na treninge, tjerao inat svakome, a na kraju sam tjerao inat samom sebi", otkrio je sam kasnije zašto je propao.
 
Danas je 32-godišnji Miličić umirovljeni košarkaš, poznat po još kraćoj kick-boksačkoj karijeri, vrijeđanju sudaca na Europskom prvenstvu te veličanju četničkog pokreta i Vojislava Šešelja. 
 
"Ja ne bježim od toga, bit ću cijeli život drugi izbor drafta koji nije pokazao što je trebao. Ipak, na neki način se razlikujem od ostalih balvana. Oni su htjeli, a nisu mogli. Ja kad sam htio, mogao sam. Kad hoću-hoću, a kad neću-neću."
 
Na naslovnice se vratio sinoć, nakon što su ga kamere snimile kako vodi navijanje Delija na utakmici Arsenala i Crvene Zvezde (0:0) u Europskoj ligi. Miličić je veliki navijač beogradskog kluba, a i ranije je bio čest gost na Marakani i u Pioniru.
 

 

Želja mu je bila karijeru završiti u Crvenoj Zvezdi. Tvrdi da bi se skinuo gol da je imao priliku zakucati pred Delijama, ali da nije potpisao za voljeni klub samo kako ne bi razočarao one koji su mu najbitniji.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.