Nakon debakla na Anfieldu, svi pričaju o Messiju: Oglasio se i brazilski Ronaldo

Foto: Guliver Image/Getty Images

PUNO je komentara oko Messija i njegove uloge u Barci nakon debakla na Anfieldu. Mnogi će reći da je Argentinac najbolji na svijetu, ali da nema karizmu i da nije pravi lider.

Oglasio se i legendarni Ronaldo Luis Nazario de Lima koji je dao svoje viđenje situacije.

"Barcelona ima strašnu momčad s najboljim igračima na svijetu. Međutim, nepravedno je da kada pobjeđuje, pobjeđuje Messi, a kada gube, krivi su Valverde i Coutinho. To je nepravda prema momčadi. Messi je bio sjajan u prvom meču, ali u drugom je krivac kao i ostali", jasan je bio legendarni Brazilac.

Ronaldo trenutačno obavlja ulogu vlasnika i predsjednika Valladolida.

Messi je nakon ispadanja iz Lige prvaka od Liverpoola doživio neugodnosti na aerodromu prije leta za Barcelonu, gdje ja slušao povike nekoliko Barceloninih navijača.

Liverpool je na čudesan način nadoknadio 3:0 iz prvog susreta na Camp Nou. Deklasirali su Katalonce 4:0, a u trenucima raspadanja Barcelone Messiju se zamjera što nije mobilizirao svoju ekipu.

"Messi, ti si kapetan! Ti si glavni! Samo Ter Stegen, cijele jebene godine, samo Ter Stegen", slušao je povike najbolji igrač Barcelone dok se spremao za let.

Prava istina je da ni Messi nije mogao sam protiv Liverpoola. 

Točnije, mogao je samo prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka u Barceloni, u kojoj je zabio dva gola za pobjedu 3:0.

Ali na uzvratu je Messi, opet daleko najbolji Barcelonin igrač, bio nemoćan bez pomoći suigrača. 

Svi osim njega teško su podbacili, nevjerojatno se osramotili i zato na kraju izgubili 0:4 te ostali bez finala u kojem su ih svi vidjeli.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.