Nakon ispadanja od Finaca Bišćan priznao: "Izbacila nas je momčad koja bi se u slovenskoj ligi borila za ostanak"

Foto: Facebook Olimpija

IGOR BIŠĆAN nije se baš proslavio u svojoj prvoj europskoj ulozi na trenerskoj klupi. Umjesto premijere u 1. HNL s Rudešom, izabrao je europski nogomet s ambicioznom ljubljanskom Olimpijom koju je preuzeo prije nekoliko tjedana. 
 
Međutim, odmah na startu Ljubljančani su doživjeli hladan tuš od finske momčadi VPS Vasse.
Finci su Bišćanovu momčad u oba dvoboja svladali 1:0 i tako su iznenađujuće prošli u drugu rundu pretkola Europske lige.
 

Kažemo iznenađujuće jer finski klub ima čak 20 puta manji godišnji proračun od Ljubljančana, kojima upravlja kontroverzni poduzetnik Milan Mandarić, ljubitelj nogometa i čovjek koji je svojevremeno uveo Portsmouth u Premiership.
 
Slovenska javnost s razočaranjem je dočekala ispadanje Olimpije, no Bišćan je prilično iskreno priznao da je dalje prošla momčad koja bi se po njemu borila za ostanak u prvoj slovenskoj ligi.
 
''Mislim da VPS u slovenskoj ligi ne bi dobro prošao. Vjerojatno bi bili plasirani u donjem dijelu ljestvice. Naravno, nešto tako je teško procijeniti, to je samo moj stav iz onoga što sam vidio u dvije utakmice, no mislim da ne bi bilo fer da ne dam svoje mišljenje'', rekao je bivši hrvatski reprezentativac za slovenske medije.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.