SMJENE U HAJDUKU

Nakon otkaza Staniću, idući na razgovor ide Kepčija. Vukas vodi trening na Poljudu

Foto: Pixsell / I. Čagalj

MARIO STANIĆ je dobio otkaz u Hajduku. Novi predsjednik kluba Lukša Jakobušić smijenio je danas Stanića koji je dosad bio savjetnik Marina Brbića, bivšeg predsjednika Hajduka. Nakon što je Brbić krajem srpnja podnio ostavku, Stanić praktički nije savjetovao nikoga. Njegova se pozicija preklapala s pozicijom sportskog direktora Ivana Kepčije. Jakobušić i Stanić dugo su razgovarali danas na prvom katu Poljuda. Novi predsjednik po dolasku na Poljud prije nekoliko dana kazao je da mu savjetnik ne treba, ali nije odmah donio odluku o Stanićevoj smjeni. Jakobušić je prelomio tijekom današnjeg razgovora na kojem je od Stanića tražio odgovore zašto se Hajduk nalazi na šestom mjestu ljestvice. 

Nakon Stanićeve smjene ključna pitanja su hoće li Kepčija ostati sportski direktor i tko će biti novi trener Hajduka. 

Hari Vukas u ovim trenucima vodi trening prve momčadi na Poljudu, ali Jakobušić traži njegovog nasljednika već za utakmicu s Osijekom (subota, 17:00). 

Matjaž Kek, koji je Jakobušićeva najveća želja, kazao je danas da trenutno razmišlja samo o utakmicama s reprezentacijom Slovenije, gdje je pod ugovorom do 2022. godine. 

Jakobušića čeka i razgovor s Ivanom Kepčijom. Njegov ostanak na Poljudu nije siguran.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.