Nakon poraza u finalu Srbe dočekalo 20 tisuća ljudi! Sale Đorđević: Najponosniji sam Srbin na svijetu

Foto, video: Blic.rs

S OBZIROM u kakvom su stanju došli na Eurobasket, košarkaši Srbije osvajanjem srebra ostvarili su čudesan rezultat. U finalu je bila bolja Slovenija, no malo je nedostajalo da igrači Saše Đorđevića uzmu i zlato.
 
Bez sedam prvotimaca Đorđević je otišao na EP. Tijekom turnira ostao je bez još dvojice, no momčad je unatoč svim tim pehovima odigrala sjajan turnir i zasluženo se okitila europskim srebrom.
 
To je Srbija prepoznala i 20 tisuća Beograđana došlo je dati podršku Đorđeviću i igračima koji su se večeras vratili iz Istanbula.
 
''Pozdrav Beograde i Srbijo. Hvala na podršci, vjetar u leđa smo imali, hvala momci, 12 predivnih momaka je iza mene. To je 12 legendi srpskog srpske i svjetske košarke. Medalje sve govore, zaslužili su ih potpuno i neizmjerno im hvala. Hvala svima vama, sad sam najponosniji Srbin na svijetu. Ovi momci čine me ponosnim i presretnim'',  poručio je Đorđević s balkona Narodne skupštine Srbije i izazvao duge ovacije.
 

Kad je mikrofon uzeo najbolji košarkaš Srbije, Bogdan Bogdanović, okupljeno mnoštvo počelo je skandirati: ''MVP, MVP.''
 
''Dobro večer ljudi, dobro večer Beograde, dobro večer Srbijo. Hvala vam, ne znam što bih rekao osim da se zahvalim u ime svih igrača. Ne znam što da kažem, volim vas puno, nevjerojatni ste i zbog vas potrošimo  posljednji atom snage'', rekao je Bogdanović pa je dao riječ Vladimiru Štimcu.
''Hvala što ste uz nas i kad nam ide dobro i kad je sve teško. Znam da vam nije bilo lako, ali hvala vam što ste bili uz nas. Uvjeren sam da će vam Bogdan s ovim momcima donijeti zlato. Naravno, ako ih bude vodio Sale'', poručio je Štimac.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.