Nakon Rijekine sramote ispašta najbolji pojedinac: Radman odstranjen iz prve momčadi


NAKON Rijekina poraza od luksemburških amatera u momčadi Differdange u drugom pretkolu Europske lige, trener ekipe s Kantride Robert Rubčić najavio je rezove u momčadi.

Njegove su se najave i ostvarile, a da apsurd bude veći, iz momčadi je prvi odstranjen Velimir Radman, čovjek koji je Rijeku u Luksemburgu spasio još veće blamaže obranivši domaćinima tri zicera za vrijeme utakmice.

Razočarani Radman: Zabili su mi nož u leđa

"Bio sam na razgovoru s trenerom i direktorom kluba koji su mi rekli da sam udaljen iz prve momčadi te da mogu očekivati privatnog trenera s kojim ću raditi odvojeno od ostatka ekipe", rekao je Radman u izjavi za SN otkrivši i razloge udaljavanja:

"Kao glavne zamjerke navedeni su mi nervoza i činjenica da ne mogu podnijeti konkurenciju, a prigovoreno mi je i zbog toga što tu i tamo znam povisiti ton u komunikaciji s mlađim igračima. Ne znam što reći, očito sam si previše uzeo za pravo misleći da kao igrač koji je više od 15 godina proveo u ovom klubu i gradu imam pravo dati nešto glasniji podstrek mlađim igračima. Razočaran sam, zabili su mi nož u leđa."

"Nismo zadovoljni njime u proteklih pola godine"

Trener momčadi s Kantride Robert Rubčić, također je dao i svoje viđenje cijele situacije: "Prije svega želim naglasiti kako Radman nije potjeran iz kluba nego iz prve momčadi. Za mjesec ili dva će se o njemu opet raspravljati, a zasad želim kazati kako smo Radmanove poteze na terenu, ali i izvan njega pratili u posljednjih pola godine i nismo zadovoljni. Ne bih htio razgovarati s čim točno", tajanstveno je završio Rubčić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.