TRANSFERI

Napadač kojeg je Livaja probudio napušta Hajduk? Turci pišu da je to sigurna stvar

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

TURSKI napadač Umut Nayir proigrao je dolaskom Marka Livaje u Hajduk. Odradio je sjajan drugi dio sezone. Nakon što je u prvom dijelu sezone zabio tek jedan zgoditak, u drugom ima pet pogodaka i još vremena da poboljša učinak.

Da Umut igra bolje nego prije primijetio je i Bešiktaš koji ga je poslao na posudbu u Hajduk pa turski Fotomac piše kako će ga tamošnji velikan na ljeto vratiti u klub.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Nayir pravu priliku u turskom velikanu nikad nije dobio jer je u tri sezone bio dvaput na posudbi. Prvo u Bursasporu za koji je zabio pet pogodaka, a sada i u Hajduku, gdje je prvi napadač kluba.

Bešiktaš je trenutno vodeća momčad turske Super Lig s 81 bodom, a prvi pratitelj Fenerbahče ima pet manje, dok Galatasaray na trećem mjestu ima šest manje. Već u subotu imaju priliku eliminirati Galatu iz borbe za prvaka, a do kraja prvenstva su ostala tri kola.

Cilj za iduću sezonu je Liga prvaka i zato im treba veći roster igrača. Prvo će produljiti ugovor s kamerunskim napadačem Vincentom Aboubakarom, a onda i vratiti Nayira. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.