Napadač odlazi iz Osijeka nakon 20 godina: Idem u poznatu sredinu

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

JOSIP ŠPOLJARIĆ (26) napustio je Osijek i potpisao dvogodišnji ugovor s mađarskim ZTE-om. Osječki napadač prošao je sve uzraste kluba u kojem je proveo gotovo 20 godina. Za prvu momčad upisao je 76 nastupa i postigao devet pogodaka. Ranije je bio na posudbama u Dugopolju, talijanskom Santarcangelu, Istri i ZTE-u.

"Nakon 20 godina odlazim iz svog kluba iz kojeg nosim samo lijepe uspomene. Uživao sam u svakom trenutku noseći Osijekov dres, kako onda kada sam kao mali dječak samo sanjao da ću postati profesionalac kluba kojeg nosim u srcu, tako i kada sam taj san ostvario nastupajući za prvu momčad.

Osijeku želim puno sreće u nastavku prvenstva i u budućnosti, bit ću najvjerniji navijač, a ja se profesionalno okrećem novim izazovima. Idem u meni znanu sredinu kojoj ću, nadam se i vjerujem, svojim golovima pomoći da ostvarim svoje ciljeve", rekao je Špoljarić za službenu stranicu Osijeka.

Kulešević: Špoljarić iz nekog razloga još nije realizirao sav svoj potencijal

"Ja sam bio taj koji je Josipa doveo u Osijek sa sedam godina. Drago mi je što je kroz školu nogometa došao u seniorsku momčad i postao profesionalac našeg kluba. Josip je igrač iznimnog talenta koji iz nekog razloga još nije realizirao sav svoj potencijal i nadamo se da će u novom klubu to napraviti. Želim mu puno sreće u nastavku karijere", izjavio je sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.