Napala je suca i razbila tortu u obliku Maksimira. Sad odlazi iz Hajduka

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

DRAGANA SEKULIĆ OLUJIĆ, nutricionistica koja je prošlog ožujka na utakmici Hajduka i Lokomotive u tunelu stadiona Poljud napala suca Igora Pajača te kasnije na svom vjenčanju snimljena kako razbija tortu u obliku stadiona Maksimir, više nije zaposlenica Hajduka. Dugogodišnjoj djelatnici kluba je istekao ugovor o radu, a Hajduk je, vjerojatno zbog spomenutih incidenata, odlučio da joj neće ponuditi novi. Brigu o ovom segmentu rada s momčadi od sada će voditi pomoćnici trenera Gennara Gattusa.

Podsjetimo, dugogodišnja nutricionistica Bijelih je na utakmici Hajduka i Lokomotive postala poznata jer je ušla u sukob sa sucem Pajačem. U zapisniku je navedeno da je "u tunelu neidentificirana ženska osoba gurnula glavnog suca u prsa te mu otkinula sprej i bacila ga na pod".

Kasnije se otkrilo o kojoj se točno ženskoj osobi radilo, a disciplinski sudac Alan Klakočer kaznio je Hajdukovu nutricionisticu Sekulić Olujić zato što je "tijekom utakmice s Lokomotivom u 27. kolu rukama u prsa gurnula glavnog suca utakmice Igora Pajača". Suspendirana je na tri utakmice i dobila je 1000 eura kazne.

Razbijanje torte u obliku Dinamovog stadiona

Kasnije je ponovno došla u fokus javnosti prilikom svog vjenčanja. Na svadbenom slavlju odabrala je tortu u obliku Dinamovog stadiona. Mladenci su uz taktove pjesme Dalmacijo, zajednički držeći velik nož "porazbijali Maksimir", odnosno isjekli tortu na komadiće koji su frcali okolo. U Dalmaciji je inače običaj da mladenci noževima razbiju tortu od krokanta, koja je napravljena u obliku katedrale Svetog Duje.

Ovaj potez je naživcirao prvenstveno navijače Hajduka koji su smatrali da sramoti klub, a ona je nakon toga na društvenoj mreži napisala: "Izabrala sam nešto što se ionako uskoro ruši i gradi novo. Čista simbolika, ništa drugo. Ako netko to protumači na drugačiji način, to više ne smatram svojim problemom nego njegovim."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.