Napoli o Osimhenu: Koliko ga cijenimo, govore sve ponude koje smo odbili

Foto: EPA

VICTOR OSIMHEN (24) nije u dobrim odnosima s Napolijem. Podsjetimo, aktualni prvak Italije je na svom TikToku objavio video u kojem izruguje Osimhena zbog žicanja penala i onda promašenog jedanaesterca u prošlom kolu kod Bologne (0:0), zbog čega gosti nisu pobijedili.

Nakon toga je Osimhen vikao na svog trenera Rudija Garciju, koji ga je odlučio izvaditi iz igre pet minuta prije kraja. Nigerijski napadač se zatim ispričao, a Napoli se nakon toga na TikToku rugao njegovoj frizuri. Video je kasnije obrisan, ali Osimhen je zaprijetio da će tužiti svoj trenutni klub. Osimhen je ekspresno povukao novi potez.

Zatim je izbrisao gotovo sve fotografije u Napolijevom dresu sa svog Instagrama. Na njegovom profilu gotovo da nema znakova da je igrač Napolija i čini se kako je preostala samo fotografija od 19. kolovoza i utakmice protiv Frosinonea.

"Cijenimo ga, zato smo odbijali ponude"

Najbolji strijelac ekipe iz prošle šampionske sezone i njegov menadžer Roberto Calenda bijesni su na Napoli, a mnogi nagađaju kako bi situaciju mogli iskoristiti za odlazak iz kluba koji nije najbolje odradio ljetni prijelazni rok i početak borbe za obranu naslova. 

Sada se službenim priopćenjem javnosti obratio i klub: "Kako bismo izbjegli bilo kakvu zloupotrebu ove teme, želimo precizirati da nikada nismo imali namjeru uvrijediti ili ismijavati Victora Osimhena. Koliko ga cijenimo govori to što smo tijekom ljeta odbili svaku ponudu za njegov transfer u inozemstvo.

Općenito je poznato da se na društvenim mrežama, posebno na TikToku, izražajni jezik uvijek stvarao s lakoćom i kreativnošću, bez ikakve namjere ismijavanja ili podsmijeha. Međutim, ako je Victor primijetio bilo kakvu uvredu prema njemu, to nije bilo u skladu s onim što u klubu mislimo o njemu."