TALIJANSKI SUPERKUP

Juveovi fanovi uživaju u Insigneovim suzama zbog riječi koje mu ne žele zaboraviti

Foto: Screenshot (Twitter)

JUVENTUS je osvojio talijanski superkup 2:0 pobjedom protiv Napolija u Reggio Emiliji golovima Cristiana Ronalda u 64. minuti i Alvara Morate u 95.

Napoli je u 80. minuti mogao do izjednačenja nakon što je Weston McKennie napravio faul nad Driesom Mertensom. Sudac Paolo Valeri uz pomoć VAR-a dosudio je penal za Napoli. Odgovornost je preuzeo kapetan Lorenzo Insigne i poslao loptu pored desne stative raspoloženog Juventusovog golmana Wojciecha Szczesnog.

Na kraju je Juventus po deveti put osvojio ovaj trofej, a Insigne briznuo u plač. Ta je slika odmah počela kružiti društvenim mrežama, najviše među fanovima Stare dame koji su se počeli naslađivati na račun uplakanog Talijana.

Naime, Insigne je u travnju 2018. posprdno govorio u Juventusu nakon što je Napoli pobijedio 1:0 u Torinu i došao nadomak Scudetta. Ipak, Juventus je te sezone uspio postati prvak, a Insigneove riječi i dalje zvone u ušima Juveovih navijača.

Podsjetimo, novinari su nakon Napolijeve pobjede nad Juventusom u travnju 2018. pitali Insignea je li Juventus toj utakmici pristupio kao finalu Lige prvaka pa ju izgubio.

"Da, oni su ionako navikli na to", replicirao je u mix zoni talijanski reprezentativac.

Juventus je izgubio posljednjih pet finala Lige prvaka što je Insigne tada iskoristio za podbadanje.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.