Napušta li Ibra LA? Zlatan dobio nevjerojatnu ponudu iz nogometne egzotike

Foto: Epa

KAD je napustio United i otišao u Kaliforniju, jasno je bilo da je Zlatan Ibrahimović digao ruke od ozbiljnog nogometa. Jedan od najboljih i najatraktivnijih napadača modernog doba shvatio je da su ga godine pritisle, da se više ne može nositi s najboljima i odlučio je paralelno s nogometnom karijerom zabavljati sebe i nogometni svijet. Američka MLS liga i Los Angeles bili su idealni za Zlatana. Istina, tu i tamo bi Ibra pokazao djelić svoje nogometne čarolije, no u prvom planu bile su njegove zabavljačke vještine u kojima je nenadmašan.

Snimao je Ibra TV reklame, gostovao na televiziji, osvajao je Ameriku svakim svojim komentarom, no izgleda da mu je život u Kaliforniji dosadio i da želi nove izazove.

Prema pisanju više američkih i engleskih portala, Zlatan je jako blizu prelasku u egipatski Pyramids. Record piše da je dogovor između egipatskog kluba i Ibrahimovića postignut i da su ostali samo detalji kako bi došlo do finalizacije transfera.

Klub je u vlasništvu saudijskog milijunaša Turki al-Sheikha, koji bez ikakvih problema može ispuniti Zlatanove financijske uvjete.

Pyramids su neporaženi u prvih pet kola egipatske lige, s Al Ahlyjem dijele prvo mjesto u prvenstvu, a dođe li Ibrahimović, jasno da će klupske ambicije porasti.

Da ova priča nije bez pokrića i da u pitanju nisu obične špekulacije, govore i silne poruke navijača LA Galaxyja koji mole bivšeg švedskog reprezentativca da ostane.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.