Naš Hajduk: Presice i ispiranje mozga neodoljivo podsjećaju na predstave gazde

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

AFERA nastala curenjem snimki iz VAR soba s utakmica SuperSport HNL-a potresa hrvatski nogomet. Sportska javnost i navijači klubova zapanjeni su komunikacijom sudaca na terenu i onih u VAR sobama te načinom na koji donose ključne odluke. Tim povodom oglasio se i Naš Hajduk. Navijači Bilih okupljeni u udrugu koja u vlasništvu ima preko 30 posto dionica Hajduka, uz objavu su priložili fotografiju koreografije Torcide s utakmice protiv Osijeka iz 2021.

Tada su uz lica aktualnog predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Marijana Kustića, njegovih prethodnika na toj funkciji Davora Šukera i Vlatka Markovića te Zdravka Mamića, pravomoćno osušenog kriminalca koji je godinama vladao sudačkom organizacijom i HNS-om, razvili transparente s natpisom "Vuk dlaku mijenja, ćud nikada".

Sada je NH uz spomenutu znakovitu fotografiju napisao: 

"Danas u Hiltonu, a do jučer u Rusanovoj ista klika vlada. Dojučerašnji slijepci sada protokole i pravila kroje, javnost uvjeravaju da je jedini problem curenja snimki jer istine se boje.

Izvanredne presice i ispiranje mozga neodoljivo podsjećaju na predstave gazde.

Revolverašu u savezu kulisa i scenarij je isti, pored vlastitih zdravih očiju vjerujte riječima slijepog djelitelja pravde.

Klubovima u ruke nogometnu ligu dajte, udruga prvoligaša, a sve ostale reforme su lažne.

Vaš odlazak iz hrvatskog nogometa nužan je sada jer vuk dlaku mijenja, ćud nikada!"