Navijač nije mogao pričati zbog moždanog udara. Prve su mu riječi obišle svijet

Foto: Getty Images/Twitter

DARREN THOMSON, 22-godišnji navijač škotskog Hiberniana, zbog posljedica moždanog udara nije mogao pričati skoro četiri mjeseca.

U bolnici je proveo duži period, nije se mogao kretati, no kad je čuo da medicinske sestre pričaju o Heartsu, njihovom omiljenom klubu, ispalio je riječi koje su obišle svijet i naišle na oduševljenje nogometnih fanova.

"Hearts je sranje."

Hearts i Hibernian mrski su rivali u škotskom prvenstvu, a Darren, veliki navijač Hibsa, ujedno je šokirao i oduševio prvom reakcijom po dolasku svijesti.

Preživio je dvije operacije kako bi mu se uklonila tekućina oko mozga na kojem je zadobio oštećenje, a prije toga je imao krvarenje u mozgu uzrokovano ugruškom veličine novčića.

Darren je sve bolje, iako je i dalje u invalidskim kolicima. Nada se da će uskoro moći hodati kako bi bio kum na vjenčanju.

"Bilo je tako zastrašujuće kad nisam mogao govoriti. Bio sam tako zbunjen, nisam znao što se događa. Ali kad sam čuo da se priča o Heartsu, morao sam reći da su sranje. Svi su se nasmijali, a ja sam se osjećao tako dobro što sam opet čuo svoj glas", prepričao je Darren.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.