Navijač provocirao Brkljaču: Je li tata Oliver sretan s minutažom? Sve na crveno

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

CROATIA ZMIJAVCI na svojem terenu pobijedila je Dubravu 2:0 u zaostaloj utakmici 19. kola SuperSport Prve NL. Na društvenim mrežama objavljena je snimka na kojoj navijač provocira Marka Brkljaču, igrača Dubrave koji je na posudbi iz Dinama. "Brkljača, je li tata Oliver sretan minutažom? Bravo, bravo, sve na crveno, sve na crveno. Reci tati sve na crveno", rekao je navijač na snimci.

Podsjetimo, 18-godišnji Brkljača bio je jedna od najvećih nada Hajduka. Međutim, prošlo ljeto stigao je u Dinamo i igrao za njegovu juniorsku momčad. Trener Ante Čačić poveo ga je na zimske pripreme s prvom momčadi, ali za njega nije bilo dovoljno prostora pa je otišao na posudbu u drugi rang hrvatskog nogometa kako bi skupljao iskustvo.

Hajduk je tužio Olivera Brkljaču

Markov otac Oliver Brkljača u srpnju 2022. godine, među ostalim, izjavio je kako u Hajduku "rade zvijeri" te iznio nekoliko optužbi na račun splitskog kluba. U listopadu iste godine objavljeno je kako je Hajduk tužio Olivera Brkljaču i tražio naknadu štete od 100 tisuća kuna.

"Degutantne optužbe koje je njegov otac Oliver Brkljača iznio u dijelu medija nemaju nikakve veze s istinom, HNK Hajduk ne funkcionira na takav način te ih sa zgražanjem odbacujemo. Zbog svega izrečenog, prisiljeni smo pokrenuti odgovarajuće pravne postupke u svrhu zaštitite prava i integriteta Kluba, kao i institucije predsjednika te sportskog direktora Kluba", poručio je ranije Hajduk.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.