Navijači Chelseaja bijesni nakon Dinama: "Nikad nisam vidio gluplju odluku trenera"

Foto: Profimedia

DINAMO je u 6. kolu skupine E Lige prvaka izgubio od Chelseaja 2:1 i ispao iz Europe. U drugoj utakmici Milan je pobijedio Salzburg 3:0, ali su Austrijanci ostali na trećem mjestu i igrat će u Europa ligi. Dinamo je poveo golom Petkovića u 7. minuti, ali je Chelsea do pobjede došao golovima Sterlinga u 18. i Zakarije u 30. minuti.

Navijači Chelseaja bili su vrlo aktivni na društvenim mrežama nakon ovog susreta. Uputili su niz kritika Grahamu Potteru, a povod tome nisu bili ni rezultat ni način na koji je Chelsea igrao. Navijače je naljutilo što je Potter odlučio, u utakmici bez značaja za Chelsea, riskirati ozljede nekih ključnih igrača.

Do jedne je i došlo, a ona je izazvala bijes kod navijača. Nakon što je odigrao svih 90 minuta, ozlijedio se Ben Chilwell, nogometaš koji se s ozljedama muči otkako je došao u Chelsea iz Leicestera. Lijevi bek je u sudačkoj nadoknadi pao na pod i uhvatio se nogu, a kasnije i rukama za glavu dajući do znanja da je ozljeda teška.

Svi su bijesni zbog Chilwella

Chelsea će tako ponovo ostati bez Chilwella kao opcije na lijevom boku, a velik je to udarac i za Englesku koja će bez njega morati na Svjetsko prvenstvo u Katar. Ta činjenica je izazvala bijes navijača na društvenim mrežama. Prenosimo neke od komentara.

"Potter mora objasniti što je radio. Užasna je odluka forsirati ključne igrače da igraju nebitnu utakmicu usred ovako ludog i nagužvanog rasporeda", glasi jedan komentar, a drugi se nadovezuje: "Nikad nisam vidio gluplju odluku nekog trenera. Tako riskirati nevjerojatno bitne, ali ozljedama podložne igrače u ovako nebitnoj utakmici..."

"Jako sam ljut na Pottera, Chilwell se slomio u potpuno nevažnoj utakmici", navodi bijesni navijač Chelseaja, a slično misle i ostali: "Totalna glupost od prvih 11. Mount, Chilwell, Koulibaly i Silva nisu smjeli biti ni blizu kadra za ovu utakmicu."

"Budimo potpuno iskreni, ovo je utakmica u kojoj Chilwell nije trebao startati, a ni uopće nastupiti. Nije se do kraja oporavio od ozljede, a mi ga bacimo u vatru Lige prvaka na 90 minuta u utakmici koja nam ne znači ništa. Suludo. Potterov izbor momčadi i zamjene su promašeni. Čak ni Mount nije trebao igrati cijelu utakmicu", navodi se u najopsežnijem komentaru.

A job well done! 😁

Objavljuje Chelsea Football ClubSrijeda, 2. studenoga 2022.