Navijači Ferencvaroša izveli podvalu kao Boysi u Splitu. Pogledajte što su napravili

Screenshot: X

NOGOMETAŠI Ferencvaroša pobijedili su Ujpest 1:0 u utakmici 4. kola mađarskog prvenstva, a u navijačkim krugovima više se priča o onome što su napravili navijači domaće momčadi nego o pobjedničkom golu Tosina Kheinde iz druge minute sudačke nadoknade.

Pristaše Ferencvaroša uspjele su sakriti kutiju s dimnom bombom na tribinu s dotad glasnim i dobro raspoloženim suparničkim navijačima, a potom je daljinskim upravljačem i aktivirati te taj dio navijačkog sektora obojiti u zelenu boju svog kluba. Kako je to izgledalo, možete vidjeti OVDJE.

Slična akcija Bad Blue Boysa

Mnoge koji prate SuperSport HNL ova podvala podsjetila je na onu od prije dvije godine koju su u Splitu izveli Bad Blue Boysi. Dogodilo se to u ožujku 2022., uoči poljudskog derbija Hajduka i Dinama u 27. kolu tadašnjeg prvenstva.

Prema riječima onih koji su u tome sudjelovali, navijači Dinama infiltrirali su se među građanstvo na splitskoj Rivi, čak su bili doveli i hostese. Potom su podijelili letke na kojima je pisalo "Povuci za Hajduka". Povlačenje vrpci aktiviralo je dimne bombe plave boje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.