SUPERKUP

Navijači Hajduka na Facebooku: Kad ja vidim toliko zajedništvo, meni je to dovoljno

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

NOGOMETAŠI Dinama osvojili su SuperSport Superkup nakon što su u Maksimiru boljim izvođenjem jedanaesteraca svladali Hajduk s 4:1. U osnovnih 90 minuta dijelu nije bilo golova, a rasplet je stigao odmah potom udarcima s bijele točke. Navijači Hajduka poraz su dočekali komentarima podrške svom klubu na Facebooku, veličanjem Lovre Kalinića i kritiziranjem nekih poteza trenera Valdasa Dambrauskasa. Neke od njih prenosimo kako su napisani.

"Lovri dignit spomenik na Marjanu, da ga se može vidit od Trogira do Dugog Rata, ostalo sve mlitavo", "Ovaj Lovre je ponovo reprezentativni kalibar golmana. Bude li na ovom nivou nema straja za sezonu. Idemo dalje, sezone je tek počela. Naprid naši", "Čestitke Dinamu na zasluženoj pobjedi. U onom promašaju Drmića se vidi koliko je član Hajduka. Vuković i Mlakar nikad više opalit ikakav prekid. Mlakara treba vratit preko granice", neki su od komentara.

"Na dušu trenera"

"Velika šteta, momci su dali sve od sebe, pogotovo Kapetan koji nas je u par navrata spašavao!! Nije trebao vaditi možda Kalinića, a ni Biuka..Nema vremena za žaliti Liga starta već sljedeće nedjelje!! HŽV", Kad ja vidim toliko zajedništvo meni je to dovoljno. HŽV".

"U očima sam vidio Mlakaru da će falit. Kad sam vidio da Vukovic puca kao treći znao sam da je kraj. Igra kao igra,prvo poluvrijeme puno bolje odigrano i kontrolirano za drugo se nadam da je nedostatak snage. Zamjene prekrasno napravljene,i nelogične. Dva najbolja igrača uz Livaju vadi vani, Kalinića i Biuka. Biuk bi da je ostao napravio neku frku za gol uvjeren sam."

"Ovo ide na dušu treneru! Udarac u okvir nismo imali", dodaje se.