Navijači Knicksa zatrpali klub porukama o Bogdanoviću. Svi pišu istu stvar

Foto: Profimedia

BOJAN BOGDANOVIĆ novi je igrač New York Knicksa. Hrvatski košarkaš otišao je iz Detroit Pistonsa u razmjeni u posljednjem danu prijelaznog roka u NBA ligi. Uz njega će put New Yorka i Alec Burks, dok će Detroit za njih dvojicu dobiti Quentina Grimesa, Evana Fourniera, Ryana Arcidiacana, Malachija Flynna i dva izbora druge runde drafta.

Odmah nakon tradea javio se i legendarni Magic Johnson. On smatra da su Knicksi ovim tradeom napravili sjajan posao. Naveo je kako Bogdanović u prosjeku zabija 20.2 poena i šutira 41.5% za tri poena, a Burks 12.7 poena uz 40.1% trice, pa poručio: "Sada kada su Knicksi doveli Bojana Bogdanovića i Aleca Burksa, mislim da imaju dobru šansu ne samo za igranje u finalu Istočne konferencije nego i u finalu NBA lige."

Navijači Knicksa su oduševljeni

Veliko zadovoljstvo odrađenom razmjenom dijele i navijači njujorškog kluba. Doduše, manji dio njih nije sretan dolaskom Bogdanovića jer smatraju da se momčad nije dovoljno ojačala za naslov, a ugovor hrvatskog šutera zatvara opciju za dovođenje zvijezde.

Takvi komentari se na društvenim mrežama i stranicama Knicksa mogu naći, ali prevladavaju oni u kojima se slavi novi posao kluba. Skoro svi navijači, kao i velike fan stranice, ističu u prvi plan koliko je dobro klub poslovao.

Prema većini komentara, bilo je ključno riješiti se Fournierovog ugovora, a umjesto njega su dobili Bogdanovića kojeg smatraju boljim igračem. Iskusni igrač poput Burksa također će biti od pomoći, a odnedavno je u momčadi i AG Anunoby.

Ono što je posebno impresivno je da Knicksi za sve tradeove nisu potrošili nijedan pick prve runde drafta. Izdvojili smo neke od najpopularnijih komentara s Facebooka i Twittera posvećenih odlasku Bogdanovića u New York.

"Odradili smo bolji posao od svih ekipa na ovom roku!"

"Bogdanović? Još je u Utahu bio sjajan. Taj tip radi sve što ekipi treba"

"Ovo je velika pobjeda! Čestitke upravi!"

"Bogdaaaaa! Idemo po naslov!"

"Hrvatski snajperu, dobrodošao u Knickse!"