Navijači nisu bijesni samo na Maguirea: "Dali smo bogatstvo za debakl, a on se ceri!"

Screenshot: Twitter

CASEMIRO (31) je prošlog ljeta došao u Manchester United iz Reala uz odštetu od čak 70 milijuna eura. To je razljutilo mnoge navijače Uniteda jer neosporno je da je Brazilac izvanserijski defenzivni veznjak, ali i da je plaćen jako puno za igrača s pogrešne strane 30-ih. Točnije, ovim transferom postao je drugi najskuplji 30+ igrač u povijesti. Više od njega je od veterana koštao samo Cristiano Ronaldo, za kojeg je Juventus platio Realu 117 milijuna eura. 

Skupi veteran je nezamjenjiv, ali navijače je razbjesnio ponašanjem nakon debakla

Casemiro je postao nezamjenjiv u Unitedu, u 43 utakmice je postigao 5 i namjestio 7 golova, ali navijače je razbjesnio ponašanjem nakon debakla kod Seville. Nakon 2:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Europa lige na Old Traffordu, United je na uzvratu zbog nevjerojatnih kikseva Davida de Gee i Harryja Maguirea izgubio 3:0 i ispao, a kamere su ulovile Casemira kako nakon teškog poraza ugodno ćaska sa sucem i smije se.

Ta scena je naravno odmah završila na društvenim mrežama te izazvala bijes navijača Uniteda. Izdvajamo komentare koji su na Twitteru izazvali najviše reakcija:

"Casemiro koji se smije sa sucem nakon ovako sramotnog poraza savršeno opisuje sve što morate znati o Unitedu"

"Koji k*rac se Casemiro smije?! Nema baš nikakvog razloga za to!"

"Casemiro se smiješi i cereka nakon ovako užasne predstave njega i cijele momčadi. Za to će zasluženo biti žestoko kritiziran."

"Casemiro se nakon ovakve katastrofe od igre i rezultata ceri sa sucem?! Očito ga potop nije pogodio kao navijače na tribinama u Sevilli, koji su dali bogatstvo za put i ulaznicu kako bi gledali teški debakl."

"Casemiro koji se smije sa sucem nakon ovako sramotnog poraza savršeno opisuje sve što morate znati o Unitedu. Skupini prosječnih igrača."