HRVATSKO KOŠARKAŠKO PRVENSTVO

Navijači probili ogradu i ušli u Višnjik. Orilo se navijanje dok je Zadar dominirao

Foto: KK Split

NAVIJAČI Zadra ranije danas okupili su se na Narodnom trgu i zaputili prema Dvorani Krešimira Ćosića u kojoj se od 20 sati igrala majstorica za naslov hrvatskog košarkaškog prvaka između Zadra i Splita.

Zadar je slavio i vratio naslov u Dalmaciju, a ispod možete pogledati kako smo pratili navijanje i ulazak navijača u dvoranu. 

TIJEK DOGAĐAJA

21:20 Evo kako se navija u dvorani

 

21:10 Pojavio se novi video koji pokazuje ulazak navijača u dvoranu

 

20:50 Na tribinama i srebrni hrvatski reprezentativac

Navijanje se i dalje ori, ali nema incidenata. Na tribinama je i bivši hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić.

20:20 Detalji ulaska postaju jasniji

Uprava KK Zadra, nakon pritiska nekoliko tisuća navijača, odlučila je sve pustiti u dvoranu i tako snositi eventualnu odgovornost za kršenje protupandemijskih mjera.

Klub je odluku donio, kako neslužbeno doznaje Zadarski.hr, nakon što su u dvoranu već ušli navijači Splita.

20:10 Dvorana je napola puna

Kako nam javljaju s lica mjesta, navijači su probili ogradu kako bi ušli u Višnjik. Sada je dvorana napola puna i ori se pjesma.

20:00 Navijači ušli u dvoranu

Okupljeni navijači odmah po dolasku pred dvoranu uspjeli su i ući na tribine odakle navijaju za svoje momčadi u ovom uzbudljivom finalu. 

 

Uoči utakmice

Podsjetimo, na posljednjoj utakmici u Splitu, kojom je serija koja se igra na tri pobjede izjednačena na 2:2, bilo je nešto više od 100 ljudi i pojavila se informacija da bi gledatelji mogli na tribine i u Zadru. Problem je u tome što su Splićani svoje utakmice odigrali bez suglasnosti Nacionalnog stožera civilne zaštite pa se i u Zadru pojavila želja da se otvori dio tribina.

Službeno ništa takvo nije iskomunicirano, ali se Zadrom proširila poruka o okupljanju i korteu prema dvorani. To je bila javna poruka, ali navijači se privatno pozivaju na okupljanje i na samu utakmicu, navodno, u dogovoru s klubom.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.