Navijači su se okrenuli protiv Jokića. Poslušajte nezamislivo skandiranje suparniku

Foto: Profimedia

MINNESOTA TIMBERWOLVESI još su jednom iznenadili Denver Nuggetse i nakon dvije utakmice drugog kruga doigravanja Zapadne konferencije NBA lige imaju prednost 2:0. Obje pobjede ostvarili su na parketu aktualnih prvaka i imat će priliku zaključiti seriju pred svojom publikom.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO U DENVERU SKANDIRAJU EDWARDSU

Na poluvremenu je bilo 61:35 za Wolvese, što je i najveći zaostatak Denvera nakon dvije četvrtine u utakmicama doigravanja u povijesti Nuggetsa. Nakon tri je prednost gostiju iznosila 82:60 i Wolvesi su utakmicu mirno priveli kraju.

Edwardsu vikali da je najbolji

Nikola Jokić postigao je 16 koševa, imao 16 skokova i osam asistencija, ali djelovao je nemoćno, posebice za igrača pred kojim je treće osvajanje MVP-ja, nagrade za najkorisnijeg igrača osnovnog dijela sezone u NBA ligi. S druge strane, Anthony Edwards s 27 koševa i sedam asistencija izgleda kao da je on zaslužuje.

Nakon što je vodio svoju momčad do 4:0 protiv Phoenix Sunsa s prosjecima od 31 koša, osam skokova i 6.3 asistencije, Edwards briljira i protiv prvaka. Nakon dvije utakmice prosjeci mu iznose 35 poena po susretu uz 4.5 skokova i četiri asistencije.

Njegovu igru prepoznala je i publika u Denveru. Iako u momčadi za koju navijaju imaju dvostrukog MVP košarkaša i najkorisnijeg igrača prošlosezonskog finala, povici "MVP, MVP" ovaj put nisu bili rezervirani za Jokića. Srpski centar slušao je kako njegovi navijači time časte Edwardsa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.