Navijači Tottenhama: Perišić je propao. Darovao je tri gola Cityju

Foto: Profimedia

IVAN PERIŠIĆ katastrofalno je odigrao u porazu Tottenhama kod Manchester Cityja (4:2) u derbiju Premiershipa. Bio je sukrivac kod čak tri gola suparnika i tako mu omogućio veliki povratak i preokret nakon 0.2, a još je i kod 2:2 promašio najveću priliku za gol.

Perišića su uništile njegove velike greške i Riyad Mahrez. Najgora utakmica sezone lijevog bočnog Tottenhama povezana je s najboljom partijom desnog krila Cityja. Na stranici navijača Spursa samo je Hugo Lloris gore ocijenjen od Perišića: "Mahrez se rugao s njim, posebno prije Alvarezovog gola, kojim se City vratio u utakmicu. Osim što je bio očajan u obrani, promašio je zlatnu priliku za vodstvo Tottenhama kod 2:2", piše Spursweb.

Navijači Tottenhama bijesni na Perišića nakon katastrofalne predstave

Navijači Tottenhama na društvenim mrežama su masovno ogorčeni na Perišića (33), koji je ljetos bez odštete došao iz Intera te je u 26 utakmica namjestio osam golova. Ovo su neki od komentara nakon njegovog debakla protiv Cityja: 

"Jedino što Perišić dobro radi su centaršutevi. Sve ostalo je katastrofa. Izravni je krivac za prvi i treći gol Cityja, a prije drugog je poslužio Haalanda. Osim toga je promašio čisti gol. Ne znam kako nakon svega ovoga itko može nešto prigovarati Sonu."

"Nevjerojatno je da tako iskusan igrač može odigrati utakmicu punu amaterskih grešaka. Kriv je za tri gola."

"Perišić je sprdnja. Teški nered!"

"Perišić je odigrao utakmicu iz noćne more."

"Sjećate se kad su nam govorili da je Perišić pojačanje sezone. Eto im sad."

"Perišić je krilo, a ne wingback i opet igra tu poziciju. Zato je očajan u defenzivi."

"Mahrez je uništio Perišića, što je pokazalo zašto ga Conte nije stavio protiv Arsenalovog Sake. On bi ga pojeo."

"Perišić je jako dobar, ali ne može igrati protiv vještih krila u situacijama jedan na jedan."

"Baš me briga za brojne Perišićeve asistencije. Ništa drugo mu ne valja, a najviše igra u obrani."

"Perišić je bio sjajan igrač, ali nikada nije bio dobar defenzivno. U tom dijelu igre uvijek se oslanjao na podršku napadača ispred sebe i vrhunskog braniča iza sebe, ali u Tottenhamu to nema sa Sonom i Daviesom. Treba ga koristiti samo kao krilnog napadača ili možda kao wingbacka, ali samo protiv lošijih momčadi." 

"Bio sam uzbuđen kada nam je došao Perišić, ali moram iskreno priznati da je protiv Cityja izgledao gotov. Užasna partija, u obrani jadna."