Navijači upali na trening Zadra zbog pjesama Mile Kitića, bila je pozvana i policija

Foto: Filip Brala/PIXSELL

PETNAESTAK članova navijačke skupine Tornado u utorak popodne prekinulo je trening nogometaša. Prema pisanju više zadarskih portala, razlog bi mogao biti taj što su igrači pobjedu protiv Omiša proslavili uz pjesme Mile Kitića. Na treningu se morala potom pojaviti i policija. Postupanja nije bilo.

Slušanje Kitićevih pjesama navodno je bilo okidač za dolazak Tornada na trening četvrtoligaša, no ne i jedini razlog zbog kojeg su se navijači odlučili na taj potez. Kako piše zadarski.hr, odnosi između kluba i navijača su loši, a u Tornadu su nezadovoljni načinom preoblikovanja kluba i njegovim vodstvom.

Pupić-Bakrač: To sve treba rastjerati

Komentar na sve na svom je profilu na Facebooku dao županijski vijećnik Marko Pupić-Bakrač.

"Došli navijači prosvjedovati, a ovi iz kluba pozvali policiju!? Svašta sam čuo, ali to još nisam. Bilo je svakojakih scena s navijačima u mnogim klubovima. Da su dolazili i skidali igračima dresove, tražili odlaske uprave, povratak imena kluba... da ne nabrajam. Nikad im nitko nije zvao policiju. Jer što je klub bez navijača?

Nikad nitko do nekidan i ovih lumena iz HNK Zadar, koji su dostatni sami sebi u svojoj idiotskoj misiji privatizacije kluba i zadarskog nogometa. Umislili se ljudi da nogomet u Zadru postoji samo zbog njih.  To sve treba rastjerati i prekinuti ovu štakorizaciju kluba."