NBA liga suspendirala svog najprljavijeg igrača. Ne zna se kad će ponovno zaigrati

Foto: Profimedia

NBA LIGA suspendirala je Draymonda Greena na neodređeno vrijeme manje od 24 sata nakon što je u utakmici svojih Golden State Warriorsa i Phoenix Sunsa namjerno udario u lice centra suparničke momčadi Jusufa Nurkića. Time je najprljaviji igrač NBA lige zaradio svoje 18. isključenje u karijeri i drugu suspenziju u sezoni. Rekorder je po broju isključenja među aktivnim igračima najjače košarkaške lige na svijetu.

"Morat će ispuniti određene uvjete lige i franšize prije nego što mu bude dozvoljeno da se vrati", navodi se u priopćenju NBA lige o četverostrukom prvaku i četverostrukom All-Star igraču. Dodaje se da se pri određivanju suspenzije liga vodila time da Green ima "povijest nesportskog ponašanja".

VIDEO: Arena Sport

Green: Nisam ga htio udariti

"Ne znam što je s njim. Mislim da tom bratu treba pomoć. Drago mi je da me nije pokušao ugušiti. To nema nikakve veze s košarkom", rekao je Nurkić, čiji je Phoenix slavio sa 119:116 u toj utakmici, dok se Green pokušavao opravdati riječima:

"Nikad se ne ispričavam za stvari koje sam htio napraviti, ali ispričavam se Jusufu zbog ovoga. Nisam ga htio udariti. Htio sam iznuditi prekršaj jer me uhvatio za kuk i zamahnuo sam rukom. Nažalost, udario sam ga. Snimka će uvijek izgledati loše, pa je tako izgledala i ova. Nisam tako dobar udarač da bih precizno udario čovjeka iz okreta."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.