NBA

NBA zvijezda poderala razmažene kolege: Što se žalite? Pa nismo u Siriji

Foto: Getty Images

KAD SU NBA igrači stigli u Disney World, gdje će se 30. srpnja nastaviti sezona nakon četiri i pol mjeseca prisilne stanke, odmah su se počeli žaliti. Pritužbe su se uglavnom odnosile na hranu, koja je prvih dana zaista podsjećala na avionsku, te na smještaj, koji nije tako luksuzan kao što su mnogi od njih naviknuli.

U očima javnosti takvi su igrači s pravom ispali razmaženi, a u međuvremenu su se javili drugi, skromniji tipovi, kojima ne pada na pamet žaliti se.

"Dok sam odrastao, cijela moja obitelj živjela je u stanu manjem od moje hotelske sobe ovdje, ovo je sasvim u redu", prokomentirao je MVP Giannis Antetokounmpo, čiji su roditelji po dolasku iz Afrike u Grčkoj živjeli u siromaštvu.

Najnoviji igrač koji je popljuvao sve one koji se žale na uvjete u Orlandu centar je Oklahoma City Thundera, Novozelanđanin Steven Adams.

"Budimo načisto, ovo nije Sirija. Nije tako teško. Živimo u prokletom resortu! Svi će se žaliti, svatko ima svoj ukus, ali ništa ozbiljno. Samo je hrana tu i tamo malo suha", rekao je Adams, koji je kao najmlađe od 18-ero djece oca moreplovca u djetinjstvu naučio na kudikamo teže uvjete od života u resortu u kojem se cijena noćenja računa u tisućama kuna.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.