Nedavno je debitirao za Dinamo, sad je potpisao višegodišnji ugovor s njim

Foto: Mario Beljo/GNK Dinamo

DINAMO je potvrdio da je s 18-godišnjim braničem Ivanom Cvetkom potpisao višegodišnji ugovor. Talentirani tinejdžer, stoper koji dobro pokriva i poziciju lijevog beka, nedavno je debitirao za Dinamo u utakmici s Goricom, a u utorak i potpisao ugovor.

"Rođen je 23. studenoga 2005. u Zagrebu, prve nogometne korake načinio je u Sesvetama, a u Dinamo došao s nepunih devet godina. U Maksimiru je prošao sve uzraste, a na vrata udarne momčadi pokucao je nakon što je u dvjema uzastopnim sezonama osvojio naslov prvaka: s kadetima 2022. i s juniorima 2023.", navode iz kluba podsjećajući na njegove prve minute među profesionalcima:

Protiv Betisa na klupi, protiv Gorice u igri

"Ovoga je siječnja debitirao u dresu prvog sastava pod vodstvom trenera Sergeja Jakirovića, zaigrao je u pripremnoj utakmici protiv slovenske Rogaške. Odmah potom uputio se s udarnom momčadi na zimske pripreme u Rovinj.

Prošle je srijede debitirao i u službenoj utakmici, zaigrao je u maksimirskom dvoboju četvrtfinala Kupa u pobjedi protiv Gorice s 4:0 tako što je ušao u 79. minuti umjesto Maura Perkovića. Prethodno je sjedio na klupi u zagrebačkom ogledu protiv Betisa i u prvenstvenom derbiju protiv Rijeke."