ANDREJ ARŠAVIN

Nekad je rasturao u Arsenalu, sad pijan jaše konje i optužuju ga da je duh lopov

Foto: EPA-EFE

POZVATI u studio kao analitičara čovjeka koji je prije pola godine usred noći istrčao iz striptiz-kluba pa zajahao konja, nije bila baš najpametnija ideja.

Uvjerili su se u to Rusi nakon gostovanja slavnog nogometaša Andreja Aršavina, a htjeli su samo da im iz stručnog kuta dočara utakmicu Brazila i Argentine (2:0) u polufinalu Copa Americe.

"Mogao bih vam više toga reći da sam se probudio u 2:30 i da sam pogledao utakmicu. Ali isključio sam alarm", rekao je voditelju i šokirao sve oko sebe.

Inače, sredinom prosinca Aršavin, čini se majstor za bizarne situacije, snimljen je dok je mrtav pijan izlazio iz elitnog striptiz-kluba u St. Peterburgu. 

Izašao je u društvu dviju djevojaka, a kasnije se društvenim mrežama proširila i snimka na kojoj se vidi kako pod utjecajem alkohola jaše konja ulicama grada. No to nije sve ono bizarno što mu se događalo u zadnje vrijeme.

Naime, koncem siječnja moskovska policija bavila se slučajem u kojem je jedan Rus prijavio Aršavina. Kako tvrdi, Aršavin mu je ukrao novac i to tako da je kao duh prolazio kroz zidove njegove kuće. 

>>> Rus prijavio Aršavina policiji: "Njegov duh me proganja i krade mi novac"

Aršavin, jedan od najboljih igrača Eura 2008., u karijeri je igrao za Zenit, s kojim je 2008. osvojio Kup UEFA-e, bio je član Arsenala četiri godine, a s Rusijom je na spomenutom EP-u 2008. igrao polufinale. 

U slobodno vrijeme, eto, voli skoknuti do striptiz-kluba, pritom malo zajahati konja i pretvoriti se u duha koji običnom puku krade novac prolazeći kroz zidove. Naravno da nakon toga ne stigne u zoru gledati polufinale Copa Americe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.